Verzenden & Retourneren

LEVERTIJD EN VERZENDKOSTEN

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten is:

€ 4.95 bij bestellingen onder totale waarde van €35,-

Gratis voor bestellingen vanaf €35,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

BEDENKTIJD

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 30 dagen de tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Deze kosten bedragen circa 7,70 per pakket bij een besteding onder een totale waarde van 35 euro per bestelling. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Play&Grow geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@playandgrow.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

BEDENKTIJD (MAATWERK PRODUCTEN)

Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

BEDENKTIJD (VERZEGELDE PRODUCTEN)

Je hebt het recht je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Play&Grow geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@playandgrow.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van  je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.