Sinterklaas 2022

Ja ja ja, het is bijna 5 december 2022 en de voorbereidingen voor de cadeautjes en verassingen zijn al gestart over heel Nederland! Wil jij je kleine verassen met speelgoed die hij zij nooit eerder heeft gezien en ervaren!? Je kunt hem/haar nu blij maken met speelgoed waarmee die spelenderwijs wijzer van kan worden. Dan ben je bij PlayAndGrow op het goede adres. Hier heb je speelgoed voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud. Onze voornaamste speciale speelgoed zijn de magnetische bouwblokken voor peuters rond 3 jaar oud. Deze blokken zijn zeer kleurrijk en hiermee kunnen verschillende patronen worden gemaakt. Dit helpt de cognitieve en motorieke vaardigheden sterker te ontwikkelen bij kinderen. Helpt in de opvoeding van kinderen om een sterke basis te creëren.!

Magnetische Bouwblokken

De magnetische bouwblokken van PlayAndGrow zijn in verschillende formaten en kleuren te vinden. Het helpt verder om in groepsverband samen te spelen. Je kunt ook als ouder met je kind samen samenspelen. Dit kan de ouder-kind relatie helpen te versterken. In de verpakking zit ook een handboekje toegevoegd zodat je op ideeën kunt komen. Het handboekje met voorbeeld patronen biedt ondersteuning zodat je deze kunt namaken / bouwen.

Het is bijna 5 december 2022! Wees niet te laat. Bereid je nu al voor op Sinterklaas met de aller nieuwste, meest unieke en plezier gevende speelgoed van PlayAndGrow!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *