Weet jij het al?

Weet jij al wat je gaat kopen voor de volgende verjaardag of aankomende sinterklaasfeest in 2022? Dit kan best lastig zijn als je niet weet welke speelgoed voor welke leeftijdscategorie geschikt is. Daarom hebben we op playandgrow.nl speelgoed speciaal voor jou op leeftijd gecategoriseerd. Er is hier nog een lijst met populaire speelgoed te zien:

 • Lego
 • Star Wars
 • Playmobil

Wat is nu populair en geschikt speelgoed voor op je verlanglijst? De ontwikkelingen gaan zo snel dat je soms ook niet meer weet wat online of in de winkels aangeboden worden.

Spelen en speelgoed is niet alleen leuk voor kinderen; ook volwassenen hebben dit jaar weer het spelen herontdekt wegens de corona pandemie en de strenge maatregelen waardoor mensen thuis opgevangen zaten. Puzzelen en gamen maakte het leven in huis een stuk makkelijker en leuker en dat was een uitermate uitlaat klep geworden voor zowel jongeren als ouderen. Denk hierbij onder andere aan LEGO, dit speelgoed blijft populair en verliest ook eigenlijk zijn waarde niet. Lego is ook niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij volwassenen en daar spelen ze handig op in. Naast LEGO hebben ze nu bij Playmobil ook bijvoorbeeld de klassieke Volkswagen T1 Camping bus, maar ook de Volkswagen Kever of de Aston Martin DB5 van James Bond als speelset uitgebracht en deze is echt niet alleen populair bij kinderen!

4 Reacties

 1. Mark

  Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

  Antwoord
  • Nagihan Kurt

   thankyou!

   Antwoord
   • Nagihan Kurt

    you are welcome !

    Antwoord
  • Nagihan Kurt

   thankyou too

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *